Copyright

Acest blog se afla sub protectia legii drepturilor de autor. In situatia in care intentionezi sa distribui sau sa folosesti orice tip de continut a acestui blog (text, fotografie, design) te rog sa citesti cu atentie urmatoarele reguli de utilizare.

Reguli de Copyright pentru continutul blog-ului:

Esti liber sa impartasesti, sa distribui sau sa transmiti orice lucrare de pe acest blog indeplinind conditiile:

* Atribuire. Trebuie sa atribui dreptul de autor afisand vizibil link-ul de unde ai luat materialul. Link-ul trebuie sa fie catre articolul specific si nu catre pagina de start a blog-ului.

* Utilizare Noncomerciala. Nu ai dreptul de a utiliza aceasta lucrare avand la baza motive comerciale decat dupa ce ti se va permite acest lucru. Continutul de pe acest blog nu trebuie vandut nimanui.

Daca vrei sa distribui un articol sau sa il pui pe site-ul tau, te rog sa imi ceri permisiunea pe email. Trebuie sa primesti permisiunea INAINTE de a publica articolul.

Ce se intampla daca furi continutul de pe acest blog (text, fotografie, design)?

Vei primi un advertisment. Daca nu il vei baga in seama, dupa ce obtin dovada clara de violare a legii drepturilor de autor, voi proceda astfel:

* Voi raporta aceasta violare a drepturilor de autor companiei tale de web hosting pentru a ti se suspenda toate site-urile web. Daca te muti la alta companie, voi raporta din nou. Chiar functioneaza!

* Voi raporta toate violarile drepturilor de autori la toate retelele de advertising pe care le folosesti, mai ales Adsense. Ideea e sa fi banat de pe toate si sa pierzi sursa de castig online.

* Voi raporta website-ul tau ca spam la toate motoarele de cautare pentru a fi pus pe lista neagra. Aceasta iti va distruge vizibilitatea pe net. Nu se merita, nu?

* Voi anunta toate retelele sociale si forumurile ca esti un hot. Spune adio reputatiei tale.

Te rog sa respecti regulile de copyright!