2020.09.24 – Postăvaru – Escaladă

Echipa: eu și Lizuca, Titus

Activitate: escaladă

Detalii zona de escaladă: http://titusgontea.blogspot.com/2009/11/postavaru-escalada-scurta-descriere-si.html?m=1

Mă gândeam ca după fiecare tura montana sau cățărare sa fac 2 zile pauză. Însă cu o zi înainte când încă eram in recuperare m-a sunat Titus și m-a invitat la escalada.

Însă e uimitor. Îmi doream escalada, ma gândeam la antrenament solo ca nu vreau să îmi folosesc timpul “tortirănd” oamenii cu propunerea mea…

Eh, de fapt povestea este alta! Eram fix înainte de menstruație. Și tot timpul înainte de menstruație involuntar creez motive, “stupide”, de auto-tortură și suferință.
Astfel am contactat un om despre care credeam ca ma ca refuza. Nu m-a refuzat, a fost deschis, a acceptat, însă a continuat Conversația cu niște elemente incredibile de tortură pt mine!
Și astfel auto-tortura mentruala a creat ceva incredibil de suferință, durere, decepție … impresionantă tortura mentruală.

Și fix atunci cred ca Dumnezeu l-a stimulat pe Titus să mă invite la escalada in următoarea zi … când se anunța plata, culmea …

Și in tura de escalada am vazut iar îmbunătățiri miraculoase.

Sunt fericită fericită fericită!!! 🥳☺️🤠

Click aici https://www.facebook.com/silvia.murgescu/posts/3765634053470116 sau click mai jos in “Album 2020.09.24 – Postăvaru – Escaladă” ca să intri pe FaceBook si să vezi filmulețele și pozele.


https://www.facebook.com/silvia.murgescu/posts/3765634053470116

_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *