2015.07.02 – Sumar de vacanta cu Iulia

Perioada: Iulie 2015
Locatia: Romania
Echipa: EU si Iulia
Activitate: team building, turism, ciclo-turism, MTB, drumetie si fotografie
Set de articole:
–> 2015.07.03 – Transilvania – Cicloturism la Cetatile Fortificate
–> 2015.07.04 – Sigisoara – Turism Cetate
–> 2015.07.05 – Fagarasi – Drumetie Balea-Negoiu
–> 2015.07.09 – P. Craiului – Botorog-Prapastiile-Saua Joaca-Dambovicioara-Vf lui Stavrat-Magura-Botorog
–> 2015.07.10 – Bran – Vizita Castelul Bran
–> 2015.07.11 – P. Craiului – Cu Nadia si Iulia pe Magura-Pestera-Bran-Botorog

Intro

In 2014, intr-o zi oarecare, m-am oprit si am privit catre familie. Mi-am dat seama cat de mult timp a trecut fara sa ii iubesc, fara sa ma gandesc la ei si fara sa ii invit sau sa ii primesc in viata mea.

M-am vazut aruncata in lume cautand haotic … tot ceea ce am ACASA! Dar cred ca fiecare dintre noi trebuie la un moment dat sa plecam de acasa, caci numai asa experimentam si invatam ca ACASA este cel mai minunat loc din tot universul. Si de accea privesc in urma, in zilele si anii de ratacire cu iubire si acceptare.

Astfel am sters cu buretele toate motivele pentru care amanam calatoria catre America, catre sora mea geamana Iulia. Am facut tot ce a tinut de mine ca eu si Mamita sa mergem la ea si sa ii cunoastem lumea. Vezi aici. Si a fost un moment cum nu se putea mai potrivit caci m-a surprins bucuria pe care am simtit-o in suflet in momentul in care m-am surprins prezneta acolo, alaturi de ea, la festivitatea de finalizare de Universitate. 🙂

Si tot asa de la inceputul anului aceasta, 2015, am invitat-o cu insistenta in Romania. I-am promis TOTUL si am facut tot posibilul sa ii ofer TOTUL indiferent de situatie.

Un sumar de vacanta care spune destul de multe despre momentele speciale petrecute impreuna

2015.07.02 - Sumar de vacanta cu Iulia

Un colaj superb facut de Iulia!

2015.07.02 - Sumar de vacanta cu Iulia

Si inca unul!

2015.07.02 - Sumar de vacanta cu Iulia

Concluzii si invataminte

  • Iulia este, de departe, ce mai speciala tipa pe care am cunoscut-o vre-o data!
  • In perioada aceasta petrecuta alaturi de ea, am invatat sa uit tot ce stiam despre ea si sa o redescopar: e cu totul altceva! E minunata! Si e minunat ca mi-am propus si am reusit sa fac asta.
  • Iulia m-a ajutat sa invat enorm de multe lucruri despre mine, si pentru asta ii sunt recunoscatoare si ii multumesc!
  • A vrut sa guste turism si i-am dat turism! A vrut sa guste ciclo-turism si i-am dat ciclo-turism! De la mine a primit MTB si drumetie pe munte. Giciti ce i-a placut cel mai mult! Sa ne spuna ea …
  • Si cel mai important lucru pe care l-am invatat este ca … nu, nu pot promite si nu pot oferi TOTUL. Nu, nu pot nici mcar sa merg cu ea in Regie sa isi ia o clatita cu ciocolat dupa o zi plina de tura, bagaje si multi km de condus cand tot ce imi doresc sunt macar 30 min de zacut in cada cu apa fierbinte. 😀

1 thought on “2015.07.02 – Sumar de vacanta cu Iulia

  1. Ce sa zic? Sa ai frati e un noroc. Eu am doi, mai mari. Sa ai si o sora, e o experienta pe care n-am trait-o, dar sunt convins ca mama ar fi fost mai norocoasa daca din trei copii, ar fi avut o fata. Sa ai un frate mai mare si o sora geamana, e formidabil! Relatia intre gemeni , pe cate am vazut si am putut pricepe, e una care imi sugereaza un fel de simbioza. Despartiti, mai devreme sau mai tarziu, se vor cauta si se vor regasi cu o pasiune impresionanta.Parca s-ar scutura de o infirmitate. Sigur ca exista o varsta cand toti negam tot,cand ne rupem chiar cu cruzime de familie, dar vine vremea cand ii regasim pe ai nostrii si vedem ca nu se compara cu nimic si cu nimeni. Si intelegem si simtim ca nimeni, niciodata nu ne va fi mai apropiat.Si asta se cheama maturizare. Nu are legatura cu varsta masurata in ani, are legatura cu o componenta sufleteasca ,cu un “timp de coacere”.
    Frumos montajul vostru si frumoase ture ati facut.Si ma bucur sa vad din nou, “ce se ascunde sub palarie”.Adica, cum ce? Un zambet!

    Cu drag, Adrian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *