2010.03.14 – Schi de tura in Baiului

Perioada: O zi de Martie
Locatia: Muntii Baiului
Participanti: eu, Florin, Cristi, Luci
Traseu: Am urcat cu telecabina din Azuga de unde am mers pe piei de foca pana pe Vf. Baiul Mare si de acolo am schiat pana in Sinaia pe Valea Rea. Din harta de mai jos, albastru e partea de urcare pe piei si rosu e pe unde am schiat. Tura a durat in jur de 4 ore. ;))

Din pacate, sambata a trebuit sa fiu la munca. Sambata seara m-am trezit “aiurea” prin Bucuresti. Toti ceilalati (ma refer la cei carora le place sa evadeze in wee din Bucuresti) erau plecati, normal. Dupa o tura lunga in parc in care ma mai scutur putin de nervi si oftica plec acasa si … Cata imi aranjeaza iesirea: “La ora 7:30 in locul X te intalnesti cu lumea!”. Nici nu ma dezmeticesc bine ca aveam rucsacul gata pregatit pentru tura. Ce baiat dragut!

Cam asta a fost …. 

Vreme nu prea buna de poze … ce sa-i faci?!

🙂

Baietii m-au tot lasat in urma. Nu ma deranjeaza, doar ca pentru prima data dupa mult timp am ramas singura cu gandurile mele …. A fost frumos! 🙂

🙂

🙂 Baietii isi arata unul altuia diferite varfuri …

🙂

Cu cele +5kg pe picior incerc sa le tin pasul, desi, nu prea ma ajuta ambitia … ;)). Asa ca ma mai opresc de cate o poza. 😉

🙂

Gata, scoatem pieile. Ne dam la vale!

Moaaaaama! Ce zapada! Ce misto a fost! De data asta mi-am facut o mica recapitulare in varf, si am reusit sa leg deste viraje. A fost superb, zapada superba … Gandurile mele au ramas acolo sus, la vale m-am bucurat defiecare clipa!!!

Am stat in urma lui Florin. Uite urmele lui printre copacei …

Vine si Luci pe langa urmele mele dintre copacei. O da! A fost superb sa fac slalom printre braduti ….

Pe dumul forestier .. cu schiurile la vale.

🙂

🙂

🙂

A fost o zi cam scurtuta de tura …dar a fost dragut! 😉

Baieti, mersic pentru tura! 😉

1 thought on “2010.03.14 – Schi de tura in Baiului

  1. Felicitari pentru blog, am dat peste el intamplator, si o sa il parcurg pe tot.
    De mult imi propun sa fac si eu astfel de drumetii, insa din lipsa de timp si poate comoditate nu am fost asa indrazent ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.