2010.03.07 – Schi de tura in Ciucas iara ;)

Perioada: o zi
Locatia: Ciucas
Echipa: eu, Cata, Luci, Cristi, Ioan …

Vreme urata … iar avem parte de un weekend scurt. Mergem in Ciucas cu planuri marete de a ne strange gasca mare. Din diverse motive lumea nu ajunge la intalnire asa ca ramanem in gasca de 5, uneori de 7 persoane. ;))

Cristi urmeaza sa testeze un nou sport (schi de tura) folosind echipament proaspat achizitionat de schi de tura. Ii tinem pumnii, vrem sa ii placa! Succes!

A mai trecut pe langa noi Nusu din Brasov cu un prieten. Nusu l-a ajutat pe Cristi cu legatura Dinafit care nu voia deloc sa se inchida.

Nu stiu sa zic pe unde am fost asa ca l-am rugat pe Cata sa imi scrie in email:
Am urcat din pasul Bratocea (aici am lasat masina) pe culmea Bratocea. Am urmat traseul banda rosie.

Asadar:
– am urcat pe schi de tura din pasul Bratocea pana in apropierea vf Bratocea (1827m);
– am schiat pe culmea Tigaile Mici, apoi am urcat din nou in creasta si am schiat pe partea Vestica pe un valcel;
– din nou am urcat in creasta si am schiat pe Est pe Muntele lui Gheorghe;
– am urcat din nou in creasta si de la Sfinxul Bratocei am schiat pe langa releu pana la masina, in pasul Bratocea.
– zice Cata.

Vremea nu a fost asa de frumoasa ca alte dati. Mult mai putin soare, insa acest lucru nu a facut decat sa ne bucure, caci nu s-a fleoscait prea tare zapada. Am schiat mult mai mult decat in alte ture de schi de tura, pulver am avut … destul, si misto!

In sfarsit a inceput sa imi mai iasa si mie 2-3 viraje legate, dar imi e greu. Parca de fiecare data cand ies in tura mi fac spalare de creier, si uit tot ce am invatat … asa ca in prima faza ma cam crispez. In tura asta a fost misto ca am avut timp de acomodare, adica in care sa imi aduc aminte ce am invatat, si apoi am reusit sa mai si exersez. Imi cam pica pozitia pe spate … eh!

O alta imbunatatire e ca de data asta am fost echipata cu Pips. Mi l-a imprumutat Tibi, ca … deh!, de unde banuti sa imi mai cumpar si din aia anul asta!? I-am tot pomenit numele lui Tibi, ca tare bucurosi am fost de gestul lui, asa ca ii multumim! 😉

Nu prea am cu ce sa ma laud … asa ca mai bine va arat niste poze, nu? 😉

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

🙂

Cum schiaza “experta”

By Stetca Ioan

By Stetca Ioan

🙂

Concluzie: Cristi a zis ca i-a placut sportul asta ca si “miscare” … adica urcare, desi, tare s-a mai chinuit cu legatura aia. 😉

Mersic frumos colegilor de tura pentru inca o zi superba la munte!

4 thoughts on “2010.03.07 – Schi de tura in Ciucas iara ;)

  1. Bestiala iesirea, ati prins un pulvar de zile mari :)). Imi place cum danseaza fata aia. Il ai pe Catalin profesor la anu il faci ca stil.

  2. Foarte fainele pozele…si tura in sine..incep sa ma gandesc tot mai serios la o pereche de skiuri de tura si ce mai trebuie : bocanci,etc..Imaginile voastre ma conving de fiecare data !:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *