2009.05.09 – Postavaru – Catarare

Inca de miercuri incep sa fiu asaltata de catre cei din jur cu intrebarea “Si weekendul asta ce mai faci?”. Oooof, da’ de unde sa stiu ce fac? E o intrebare care ma cam nelinisteste, si prefer sa nu incerc sa raspund la ea decat cand “momentul” e destul de aprope.

Perioada: 9-10 Mai – un weekend
Locatia: Postavaru
Echipa: Eu, Serban, Stefan si multa alta lume :))

Joi seara, lipsita de orice fel de chef de antrenament, trec totusi pe la sala. Intreb lumea cam ce au de gand sa faca. Planul ramane ca plec sambata dimineata cu Serban .. si care o mai fi. Nu mai vorbesc cu nimeni si nu ma mai gandesc la ce aveam de facut in weekend pana vineri la ora 22:00

Imi facusem sperante sa ma dau cu Bivuacu si Lavinia in Catrinel, dar, nu vorbisem nimic concret cu Bivuacu, si nici nu facusem un schimb de numere de telefon … naibi aeriana ce sunt!

Sambata dimineata ma intalnesc cu Serban si Fane care isi luase si taticul la iarba verde. Incercam sa indesam toate bagajele in masina lui Serban, dar cum acest lucru era imposibil, hotaram sa mergem cu masina mea, si ii acord lui Fane dreptul de sofer – imi strica sa mai bag o picoteca pana la munte?! :))

Ajunsi in Postavaru in Poiana Inului, intindem corturile, mancam linistiti, si ne hotaram sa mergem in echipa de 3 in perete. Ideea mea era sa intram in Lupul cel Rau, sa ma dau eu cap … dar nu, baietii erau cam obositi, mai ales Fane care venise la munte direct de la servici. Si nu, nu era corect sa nu ne bucuram impreuna. Fane vine cu ideea de Caprioara, care este acceptata de toti! 🙂

Mergem cu totii in Caprioara … si dupa ne retragem alene la corturi. Acolo ma intalnesc is cu parte de Pinguini (Octavian, Vio, Catalin si Radu) pe care ma bucur sa-i revad, Tori isi serbea ziua de nastere si la cativa pasi de noi se facea focul, fripturi … se intinde masa mare. Suntem invitati si noi: bineinteles ca eu nu refuz asa ceva, mai ales ca planificam sa ma amestec in multime chiar si neinvitata :).

De cand am venit din concediu am probleme cu pofta de mancare, insa nu pot sa spun acelasi lucru despre pofta de vin rosu :)), de voie buna si de glume. Am petrecut mult mai mult decat obisnuiesc sa petrec in mod normal – de data asta nu am fost prima care s-a retras :)). Ma rog, m-am retras cand nu au mai fost sticle de vin rosu de pupat :D.

Duminica vorbisem cu Bivuacu totusi sa cataram ceva asa cu stabilisem din Bucuresti. Facem echipa de 3: eu, Bivuacu si Lavinia. Imi exprim dorinta de a ma da cap in Lupul cel rau. Era ocupat asa ca … tot eu imi exprim dorinta de a ma da cap in Mielul cel Bland – vedem pe parcurs cat de bland o fi.

A fost frumos!!!! :))

Ne-am retras din perete linistiti, ne-am asezat la masa … si am bagat picoteci sau am socializat cu lumea pana s-au retras si baietii mei din perete (Fane si Serban)

Un weekend linistit si frumos rau! Nu, nu ma asteptam sa am un wee asa de frumos!

Multumesc toturor: celor doua echipe, celor care au fost acolo si alaturi de care m-am bucurat de vinul ala bun … 🙂

UITE SI POZELE

Postavaru - catarare

Peretele din Postavaru

Postavaru - catarare

In Poiana Inului

Postavaru - catarare

Peretele Animalelor

Postavaru - catarare

Stefan

Postavaru - catarare

🙂

Postavaru - catarare

Serban a tinut sa ma prinda in poza pupand una din sticle :))

Postavaru - catarare

Vio si catelul :))

Postavaru - catarare

Sarbatoritul: Tori

Postavaru - catarare

🙂

Postavaru - catarare

Am ras cu lacrimi, nu mai tin minte de ce!! :))

Postavaru - catarare

Vio si Octavian

Postavaru - catarare

🙂

Postavaru - catarare

Nice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *